Hotelchamp maakt diensten self-service

Tech: https://www.emerce.nl/nieuws/hotelchamp-maakt-diensten-selfservice

*Hotelchamp heeft een nieuw platform gelanceerd waarmee hoteliers zelf bepalen welke tools ze inzetten om directe boekingen te genereren op hun website. Daarnaast geeft het hen real-time inzicht in de data en performance.*

Het nieuwe platform is voorzien van alle tools die Hotelchamp aanbiedt om hotels minder afhankelijk te maken van boekingen via online reisagenten (OTA’s). Deze tools maken gebruik van technologie, bijvoorbeeld een chatfunctie of een voucher pop-up, en van psychologie, bijvoorbeeld door schaarste te creëren of *social proof* te leveren.

Tot nu toe was het zo dat klanten van Hotelchamp niet zelf de tools konden inzetten op hun website. Nu staan ze als templates in de
platformbibliotheek en kan dat met een paar muisklikken. Ook kan de hotelier zelf segmenteren zodat een bepaalde aanbieding of boodschap alleen aan een geselecteerd publiek wordt getoond. En de data die via een dashboard beschikbaar zijn geven inzicht in zowel de kenmerken van de bezoeker van de site als de prestaties van de marketingcampagnes.

Bij dit alles blijven de conversiespecialisten van Hotelchamp beschikbaar voor ondersteuning. De nieuwe opzet heeft geen gevolgen voor de tarieven die het bedrijf rekent voor de dienstverlening.

Het laatste nieuws op News Junky

Advertenties