Burst en Puurpxl winnen pitch Natuurmonumenten

Tech: https://www.emerce.nl/nieuws/burst-puurpxl-winnen-pitch-natuurmonumenten

*Na een uitgebreid pitchtraject heeft Natuurmonumenten gekozen voor digital production agency Burst in samenwerking met digital creative agency Puurpxl.*

Beide bureaus zijn als strategisch partner voor de komende jaren aangesteld, zo maakten ze zojuist bekend. Natuurmonumenten wil hun totale digitale omgeving vernieuwen.

Puurpxl heeft de afgelopen jaren meerdere projecten voor ze gerealiseerd. Een duidelijke voorkeur ging uit naar een combinatie van bureaus. Burst zal zich focussen op de technische realisatie van het Drupal-platform en de continue optimalisatie op basis van alle verschillende databronnen. Puurpxl focust zich op het design en de user experience van de digitale omgeving.

Ruud Breuker van Natuurmonumenten: “Met een nieuwe sterke basis willen wij een platform creëren dat uit te rollen is op diverse plekken, waaronder niet alleen op Natuurmonumenten.nl maar ook bijvoorbeeld OERRR.nl en Beschermdekust.nl. Door de ontwikkeling en data te centraliseren, dragen de nieuwe omgevingen beter bij aan onze marketingdoelstellingen.”

Het laatste nieuws op News Junky

Advertenties