Samsung Galaxy Tab S3 voor films en games

Tech: http://www.emerce.nl/nieuws/samsung-galaxy-tab-s3

*Samsung kon vandaag nog geen nieuwe Samsung Galaxy aankondigen in Barcelona, maar als troost was er de Galaxy Tab S3 tablet. De tablet is met 9,7 inch Super AMOLED scherm en quad speakers is bedoeld voor het kijken van films en het spelen van games.*

De Tab S3 biedt onder meer ondersteuning voor HDR (High Dynamic Range): Het Super AMOLED-scherm kan video’s in HDR (10-bit colored) weergeven. Dat zorgt voor realistische kleuren.

De Tab S3 heeft verder een 13-megapixel achtercamera met autofocus en een 5-megapixel camera aan de voorkant. De tablet heeft fast-charge met tot 12 uur video playback en het geheugen is eenvoudig uit te breiden. Ook ondersteunt de tablet het gebruik van Pogo keyboards.

De Galaxy Tab S3 is ook geoptimaliseerd voor het spelen van games.

Voor veiligheid hanteert Samsung biometrische authenticatie bij het inloggen. Dit wordt ook gebruikt om apparaten onderling te linken en voor het verzenden van documenten.

De Galaxy Tab S3 is vanaf begin april verkrijgbaar in Nederland, maar vanaf 27 februari vooruit te bestellen via de website van Samsung. De verkoopadviesprijs bedraagt 679 euro, voor de wifi-versie en 769 euro voor de versie met 4G.

Het laatste nieuws op News Junky

Advertenties